CeraVe atstatomasis paakių kremas su hialurono rūgštimi ir keramidas, 14 ml

19,00 

„CeraVe“ akių priežiūros kremas su hialurono rūgštimi ir keramidais: yra 3 keramidai, apsaugantys ir atstatantys natūralų odos barjerą, o patentuota MVE® pristatymo technologija užtikrina ilgalaikį drėkinimą iki 24 valandų.

 „CeraVe“ akių priežiūros kremas su hialurono rūgštimi ir keramidais yra lengvas paakių kremas, tinkantis visų tipų odai, tačiau ypač naudingas normaliai ir sausai odai. Jis buvo specialiai sukurtas drėkinti ir apsaugoti subtilią akių sritį.

Drėkina ir palaiko subtilią odą aplink akių sritį

Lengva formulė fiksuoja drėgmę 24 valandas

Be kvepalų ir nekomedogeninis

Su 3 pagrindiniais keramidais, apsaugančiais natūralų odos barjerą

„CeraVe“ akių priežiūros kremas turi lengvą formulę su jūriniais ir botaniniais ekstraktais, taip pat 3 natūraliai esančiais keramidais ir SUPER drėkinamąja hialurono rūgštimi. Šio paakių kremo keramidai palaiko natūralias odos barjerines funkcijas. Tai padeda odai išlaikyti drėgmę ir išlaikyti optimalų drėkinimo lygį. Hialurono rūgštis gali išlaikyti iki 1000 kartų didesnę už savo svorį vandenyje ir padeda surišti odoje drėgmę, todėl ji atrodo lygesnė ir putlesnė.

Odos tipas: tinka visų tipų odai

Naudojimas: pirštų galiukais tepkite „CeraVe“ akių priežiūros kremą mažais taškeliais aplink akių sritį. Švelniai išlyginkite, kol kremas gerai įsigers. Naudokite vieną arba po makiažu vieną ar du kartus per dieną ryte ar vakare.

Liko 6

Produkto kodas: PL216-1-1-1-3-1-1-1-1 Kategorijos: , Žyma: